29.8.2015.

HIMALAJSKE ZDJELE - zvučna i fantazijska putovanja

Himalajske zdjele

Dragi prijatelji i polaznici joga škole Shambala,

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na muzičku radioncu za roditelje i djecu (4-10 godina) koja će se održati u subotu 29.8.2015. u joga centru Atman, sa početkom u 11:00h.
Koncept rada sa himalajskim zdjelama ili tzv. pedagogije zvuka razvili su autori Peter Hess i Petra Emily Zurek koji je priznat od strane Evropskog udruženja za zvuk-masažu i terapiju. Himalajske zdjele su muzički instrumenti koji se u radu sa djecom pretvaraju u igračke koje stvaraju zvuk, inspirišu fantazijska putovanja i zvučne improvizacije i odličan su primjer kako se kroz holistički odgoj harmoniziraju odnosi u porodici. Ozbiljna posvećenost i stimulativna odgojna sredina u smislu razvijanja svih dječijih potencijala svojevrstan su imperativ savremenog društva.
Voditeljica je Mirsada Zećo. Magistrirala je na Muzičkoj akademiji u Sarajevu, ima dugogodišnje iskustvo u radu sa djecom i trenutno radi doktorsku disertaciju o efektima stimulativnih zvučnih vibracija na cjeloviti razvoj djeteta. Polaznica je treće godine joge.

Dobrodošli!

Napomena:
Broj mjesta je ograničen i iz tog razloga preporučujemo da izvršite rezervacije.
Obavezan je dolazak djeteta u pratnji bar jednog roditelja/staratelja.
Ulaz je slobodan.
Ukupno vrijeme trajanja radionice (uključujući i kratki teoretski uvod od cca. 5-8 minuta) je cca 90 minuta
Kontakti (za više info i rezervaciju): Mirsada Zećo 061 51 38 26 i Dragan Čizmić 061 51 37 30

Natrag na novosti