24.2.2017.

UVODNO PREDAVANJE I UPIS NA ČASOVE JOGE

Termin uvodnog predavanja

Pozivamo vas na uvodno predavanje i upis na kurs tradicionalne joge. Na predavanju ćete imati priliku da se upoznate sa radom i konceptom kursa, saznate više o jogi, da postavite sva pitanja koja vas zanimaju, te da se upoznate sa našim instruktorskim timom.
Također, na predavanju ćete moći izabrati željeni termin pohađanja nastave, svog instruktora/icu, kao i upisati se na kurs.
Ukoliko želite, više o jogi možete pročitati na: shambala.ba/o_jogi.html

Termin održavanja uvodnog predavanja:
24.2.2017, petak u 19:00 sati - adresa: Skenderija br.15

Za dodatne informacije se možete obratiti na broj +387 61 213 859 (Emir) ili putem e-maila: shambala.bh@gmail.com

Također, možete nas pratiti i biti u toku svim našim aktivnostima i putem našeg facebook page-a: www.facebook.com/SarajevoJoga
Nešto više o našoj školi:
 
Škola tradicionalne joge Shambala, BiH pripada Atman Federaciji za jogu i meditaciju, jednoj od najvećih europskih škola joge, okupljenim oko učenja profesora joge Gregorian Bivolarua. Škola podučava, na sistematski način, gotovo nepoznat van Indije, jogu kao duhovni metod za cjelovito i cijeloživotno učenje, transformaciju i integraciju našeg tijela, energije, mentalnog nivoa, ali i duhovnog aspekta.
 
Bez obzira na zdravlje, godine ili iskustvo, veoma je moguće, kroz autentičnu hatha jogu, fokusiranu na tijelo i energiju, koja je u našoj školi obogaćena, već zaboravljenom praksom chakra sadhane, koja povezuje svaku poziciju sa energizacijom jedne ili više energetskih centara, chakri, i na taj način sistematizira i pojednostavljuje samu jogu, izliječiti bolesti, osposobiti tijelo, produžiti život i povećati njegovu kvalitetu, ali i ostvariti unutrašnji osjećaj zadovoljstva, čistoće, mira i produhovljenosti. U našoj školi sve ovo je svakodnevna praksa integralne joge, koja nudi proširenje i produbljenje samospoznaje i samim time spoznaje svijeta oko nas.
 
U globalnom, umreženom, trajno promjenjivom svijetu, naša, načelno tantrička škola, nudi najbolji metod za uzdizanje ljudskog fizičkog i mentalnog bića iznad sve težih vanjskih i unutrašnjih iskušenja savremenog života. Istrajna i redovna praksa joge pod vođstvom iskusnih instruktora, garantira savršeno fizičko i psihičko zdravlje, oštriji um, mekše srce i duboko osjećanje jedinstva sa kosmosom.

Svi ste dobrodošli!
Vidimo se!

Natrag na novosti