1.6.2019.

ABC of Tantra uz "Svetu kakao ceremoniju"Izuzetno nam je zadovoljstvo podsjetiti vas na projekciju prvog dijela dokumentarnog filma ‘ABC of Tantra’ ove posebne noći koju u Indiji slave kao Shivaratri, noć duhovnosti, svijesti, sreće, blagostanja. Ovom prilikom za vas pripremamo i Svetu kakao ceremoniju kao most koji će povezati obalu zadovoljstva i čulnog sa transcendentalnim svijetom duha.


Sveta kakao ceremonija

Svete kakao ceremonije postojale su od davnina a potiču iz Majanskih i Astečkih kultura. Kakao je oduvijek imao duhovnu, medicinsku i ceremonijalnu namjenu, a danas se najčešće koristi kao afrodizijak. Pomaže nam da se oslobodimo blokova, negativnih emocija i da si dopustimo proživljavanje ekstatičnih stanja koja vode širenju i uzdizanju svijesti.
Pored mnogobrojnih supstanci koje aktiviraju osjećaj radosti, opuštaju i bude ljubav u biću, kakao sadrži i anandamid, tzv. komponentu blaženstva. Sama riječ ananda na sanskritu znači blaženstvo.

Stoga vas srdačno pozivamo da nam se pridružite u prostoriji koja, ne tek tako slučajno, nosi naziv Ananda, na kakao ceremoniju. Naši tantra instruktori i studenti podijelit će ovaj ukusni napitak sa vama, spremni da odgovore na vaša pitanja.

Program počinje od 18:30 časova.

Natrag na novosti